Збори батьків першокласників 2018-2019 навчального року

Початок навчання в школі – це початок нового етапу в житті кожної дитини. Етап цей надзвичайно складний, сповнений різних сподівань і страхів. І хвилюються не тільки і не стільки діти, скільки їхні батьки. Що чекає їхню дитину у новому колективі, чи впорається вона з великим психологічним навантаженням, чи знайде спільну мову з однокласниками, чи готова до першого кроку в самостійне життя. Це лише частина питань , які хвилюють батьків майбутніх першокласників. Щоб відповісти на ці та інші питання, у Помічнянській ЗШ І-ІІІ ступенів №3 було проведено збори батьків першокласників 2018-2019 навчального року.

Цікавою та корисною була розповідь методиста відділу освіти виконавчого комітету Помічнянської міської ради Шутько Мар’яни Віталіївни про особливості «нової української школи», в якій будуть навчатися першокласники з 1 вересня 2018 року. Ії розповідь про педагогіку партнерства як головний компонент педагогіки НУШ, про нові форми і методи роботи у першому класі сприяла активному і продуктивному діалогу між членами зібрання.

Заступник директора з НВР Осипенко Тетяна Олександрівна розповіла про історію та традиції школи, досягнення учнівського та педагогічного колективу, перспективи розвитку навчального закладу.

З ознаками фізичної, соціальної і фізіологічної готовності дитини до школи ознайомила практичний психолог Терещук Ріта Павлівна. ЇЇ поради щодо збереження здоров’я, життєрадісності дітей сприятимуть успішній адаптації першокласників.

На зборах також відбулося знайомство та спілкування батьків з вчителями майбутніх перших класів Васільєвою Галиною Віталіївною та Діордійчук Ольгою Олександрівною. Впевнені, що атмосфера співпраці і взаєморозуміння , яка панувала під час зборів, збережеться протягом усього навчання дітей у школі.

/Files/images/2 (2).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 352