Тоp-9 ідей для подарунків до Дня матері

1.Торт на день матері

Практично кожна жінка полюбляє солоденьке. Можна подарувати коробку цукерок, а можна підійти до цього більше креативно. Наприклад зробити самостійно торт або кекси. Також їх можна гарно прикрасити та написати миле привітання. Наприклад дуже гарний десерт це шоколадний фондан. Його рецепт можна з легкістю знайти на просторах інтернету.

2.Квіти - ніжний подарунок на день матері

Кожна жінка буде рада квітам, особливо мати.

3.Подаруйте листівку своїми руками

Простий, але приємний подарунок на кожне свято. Усередині можна написати приємні побажання і привітання. Листівку також можна зробити самостійно, так навіть буде ще краще. Вона може йти як окремий подарунок, так і доповнення до основного.

4.Фотоальбом або колаж фотографій

Цікавим та милим може бути такий подарунок для мами. Всередину можна покласти фотокартки і влаштувати вечір згадок усією родиною. До речі, альбом також можна зробити власноруч.

5.Аксесуари

Ну яка жінка не любить гарні прикраси? Матуся буде рада гарній хустинці, браслету, годиннику або сережкам. Такий подарунок для мами, постійно буде нагадувати їй про вашу увагу і тепло. До того ж, з прикрасами завжди відчуваєш себе молодшою.

6.Подарунки своїми руками

Для кожної матусі найприємнішим подарунком – є те, що зроблено власноруч, від щирого серця та з любов’ю. Можна щось змайструвати, зшити або зв’язати. Такий подарунок буде завжди нагадувати їй про вашу турботу і піклування.

7.Пікнік на день матері

Ще один спосіб провести час з найріднішою людиною, і матусі буде приємно, і вам також. Можна взяти із собою солодощі, різні фрукти, ягоди та солодкі напої. Організувати такий пікнік та знайти місце дуже легко(якщо проживаєш в приватному секторі і маєш власний двір).

8.Подарунковий бокс для мами

Зараз це дуже популярна тема. Можна замовити вже готові бокси, а можна зробити самостійно. Туди зазвичай кладуть багато різних цукерок .Ще туди кладуть різну косметику, таку як: маски для обличчя, креми для рук або обличчя, гелі для душу та бальзами для губ.

9.Приготуйте вечерю

Ваша мати буде дуже рада, що ви у це свято звільнити її від домашніх обов’язків хоча б на один день. Приготуйте самостійно святкову вечерю, приберіть у хаті, візміть частину домашніх обов’язків на себе.

Сподіваємося, що вам сподобались наші ідеї подарунків, і ми допомогли вам знайти ідею і для своєї матусі на День матері. Але пам'ятайте – не потрібно чекати Дня матері для того, щоб сказати їй слова любові, підтримки, сказати, як багато вона для вас означає. Любіть своїх матерів, говоріть їм про те, яку важливу роль вони відіграють у вашому житті. Їм буде це дуже приємно почути. В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Кiлькiсть переглядiв: 247