Тиждень пожежної безпеки!

На виконання наказу по Помічнянській ЗШ №3 «Про проведення Тижнів знань безпеки життєдіяльності в Помічнянській ЗШ №3 у 2016-2017н.р.» з метою популяризації знань правил поженої безпеки дітей, прищеплення дітям навичок обережної поведінки та бережливого ставлення до збереження свого життя та життя оточуючих, виховання у дітей поваги до працівників пожежно – рятувальної служби з 7 по 11 листопада 2016року у навчальному закладі пройшов Тиждень пожежної безпеки «Легко вогник запалити, та не просто загасити!» .

Наслідком неправильного і необережного поводження дітей з вогнем -є пожежі. Пожежа - це стихійне лихо, під час якого вогонь виходить з-під контролю людей,і призводить до великої матеріальної шкоди, а часто й до загибелі людей. Щоб не виникла пожежа, треба знати і виконувати правила пожежної безпеки.

Відповідно до тематики Тижня була спланована низка заходів.

Під час проведення заходів вчительський та учнівський колектив активно залучався до роботи та брав участь в усіх запланованих загальношкільних заходах.

Так з школярами 1-11 класів класними керівниками та класоводами були проведені бесіди з даної тематики, такі як:

«Їм вдячні люди» - 1-4 класи,

«На лінії вогню» - 5-7 класи,

«Найперша служба в державі» - 8-11 класи, на яких динамічною групою членів шкільного учнівського самоврядування були підготовлені повідомлення відповідно тематиці.

У шкільній бібліотеці було оформлено тематичну виставку "Вогонь - друг, вогонь ворог". На ній представлені ребуси, головоломки, кросворди з даної теми. Але щоб їх розв'язати, треба обов'язково прочитати книгу Тараса та Мирослави Кінько "Наш номер 101"

Членами дружини юних рятувальників під керівництвом педагога-організатора Михайлинин К.О. було проведено виступ для учнів 1-4 класів «Вогонь-друг, вогонь – ворог!», розповсюдження пам'яток «Знай правила пожежної безпеки!».

Вразила своєю змістовністю, яскравістю та креативністю виставка плакатів, агітаційних листівок та колажів учнів 5-8 класів на тему «Легко вогник запалити, та не просто загасити!»

З метою виховання в учнів безпечної поведінки, дотримання правил пожежної безпеки, пропаганди серед молоді здорового та активного способу життя учителями української мови та літератури, класоводами 3-4 класів було організовано та написано диктанти на протипожежну тематику.

На уроках з основ здоров'я у 3-х класах вчителем Калінченко О.І. проведено вікторину на знання правил пожежної безпеки «Хай дитина знає кожна жартувать з вогнем не можна», а шкільний бібліотекар Ружанська Т.В. організувала та провела конкурс на кращий кросворд «Важко у навчанні - легко у бою»

Активну участь у проведенні Тижня взяли і члени шкільного гуртка образотворчого мистецтва «Дивоцвіт», які створили виставку малюнків «З вогнем погані жарти, жартувати з ним не варто!», а члени гуртка вокального мистецтва «Співаночки» (керівник Пасічник В.Б.) розучували пісні на протипожежну тематику

/Files/images/DSCN2166.jpg

/Files/photogallery/3eg2GIcg7ek.jpg

/Files/photogallery/AJXJxlgVNQM.jpg/Files/photogallery/IMG_20161111_121149.jpg/Files/photogallery/IMG_20161111_113851.jpg

/Files/images/IMG_0301.jpg/Files/images/IMG_0299.jpg/Files/images/IMG_2395.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 307