1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. У цей день акцентується увага на тому, яку серйозну загрозу для життя людей в усьому світі становить ця глобальна проблема. Всесвітній день боротьби зы СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того,як на зустрічі міні стрів охорони здоров"я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/ СНІД. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом - звернути увагу на цю проблему.

1 грудня у Помічнянській ЗШ № 3 відзначався Всесвітній день борогтьби зі СНІДом. Зранку динамічна група учнів 9 класу , педагог- організатор Михайлишин К. О. та психолог Леміш Ю.А. провели опитування на тему " СНІД" серед учнів 5-11 класів, щоб дізнатися рівень інформованості учнів з цієї проблеми. Опитування показало, що більшість учнів є достатньо інформовані про цю страшну хворобу. Всім учням, які відповіли правильно давали червону стрічку- символ боротьби зі СНІДом.

На протязі дня працювала динамічна група. Були проведені виступи у 5-11 класах, з метою поширення інформації щодо СНІДу, та заклику щодо солідарності з ВІЛ-інфікованими та хворими на СНІД.

Учні 6 класу мали змогу переглянути цікаві відеоролики на тему " СНІД", які підготувала бібліотекар Ружанська. Т. В., також у шкільній бібліотеці була представлена виставка малюнків на тему " ВІЛ/ СНІД". Психолог Леміш Ю. А. підготувала відеролики для учнів 9-х класів, після перегляду учнями відеороликів, була проведена бесіда .

/Files/photogallery/379Cek0LImM.jpg/Files/photogallery/7KqmcQjlJdU.jpg/Files/photogallery/ACMgbddG2Pk.jpg/Files/photogallery/fFZLYD2VInY.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 267