Акція "Привітай захисника"

У складний для нашої країни час, коли десятки тисяч патріотів обороняють Україну від російської агресії, ліцей №3 «Гармонія» не лишається байдужими. Тому у закладі постійно проводяться заходи, спрямовані на патріотичне виховання підростаючого покоління.

На початку минулого тижня до учнівсько-вчительсько-батьківського колективу нашої школи вже вкотре звернулися представники Помічнянського осередку Всеукраїнської організації жінок українок «Яворина» щодо створення та передачі в зону ООС неїстівної, але такої потрібної допомоги - моральної підтримки наших захисників – створення малюнків, оберегів – привітань з новорічними та різдвяними святами з метою підтримати бойовий дух наших захисників!

З великим ентузіазмом та гордістю діти створювали для бійців свої маленькі шедеври. Учні щиро вірять, що їхні малюнки підбадьорять воїнів, дадуть їм ще більше сили та захистять у найстрашнішу хвилину.

Малюнки різноманітні, яскраві та різнобарвні. І в кожному - символіка Батьківщини, і в кожному - часточка щирої дитячої душі, і в кожному - грандіозне бажання миру. Фото

Разом з малюнками додали трохи грошей на смаколики.

Нехай Бог боронить наших захисників. Ми віримо, що дуже скоро всі вони повернуться додому, повернуться переможцями.

Ми чекаємо Вас! Ми віримо у Вас! Ми молимося за Вас!

Кiлькiсть переглядiв: 118