JuniorS у Помічній! WOW-новина!

Ігрові клуби “Спільно JuniorS” розпочинають свою роботу у Помічнянському ліцеї №3 "Гармонія"!

Раді повідомити, команда ГО " Рух Олександра Педана" об’єднавшись разом із ЮНІСЕФ UNICEF Ukraine, втілила давню мрію в реальність — ми запускаємо ігрові клуби “Спільно JuniorS”, які функціонуватимуть на базі Ліцею №3 "Гармонія" (вул. Виноградна 107).
Тут діти та підлітки зможуть знайти свій затишний простір для здорового та активного життя. Наш клуб даватиме змогу опанувати нові види спорту й безкоштовно відвідувати тренування, майстер-класи та інші заходи, створювати активне ком’юніті громади, сприяти соціалізації дітей та молоді ВПО, а також круто, насичено й натхненно проводити час. І це ще не все!
Крім того, учасники ігрових клубів будуть самостійно організовувати цікаві їм події, пробувати себе у ролі нано-інфлюенсерів у співпраці з неймовірною командою: ментором Олександром Педаном, викладачем з SMM та відомими лідерами думок.
Всіх секретів розкривати поки не будемо, але обіцяємо веселощі та насолоду від нових вражень. Докладнішу інформацію про проєкт можете знайти на нашому сайті www.juniors.org.ua
Також будуть проводитись нетворкінги (чаювання)
Будуть зустрічі з відомими зірками-блогерами в ZOOM з Олександром Педаном, Клопотенком і т.д.
Діти зможуть з ними особисто поспілкуватися і завалити їх питаннями, як це вже робили інші міста в яких відкрився клуб.
Запрошуємо всіх бажаючих від 10 до 19 років.

Проект передбачає наповнення клубу спортивним інвентарем та проведення 6 занять із командних видів спорту на тиждень для всіх бажаючих підлітків та молоді Помічнянської ТГ (участь безкоштовна). Тренерами клубу є вчителі фізкультури ліцею "Гармонія" Альона Кравченко та Ariel Fidalgo Porrata
Кiлькiсть переглядiв: 218